На Вінниччині призупинено дію несанкціонованого кар’єру




Спеціалістами сектору державного екологічного нагляду (контролю) надр  Державної екологічної інспекції у Вінницькій області під час здійснення заходів, спрямованих на виявлення та припинення фактів незаконного користування надрами 28 серпня 2020 року виявлено функціонування несанкціонованого кар’єру на території Зарудинецької сільської ради Немирівського району. На час виявлення правопорушення особи які його вчинили та техніка на території кар’єру були відсутні.

З метою припинення незаконних дій та для встановлення осіб, які причетні до вчинення даного правопорушення, була викликана слідча оперативна група Немирівського відділення поліції ГУНП у Вінницькій області.





За результатами першочергових слідчих дій  працівниками поліції було виявлено корисну копалину схожу за зовнішніми ознаками на піщано-гравійну суміш за складовану на території господарського двору одного із сільського господарських підприємств, яке розташовано неподалік несанкціонованого кар’єру.

Станом на 31 серпня 2020 року  правоохоронними органами вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань по факту самовільного користування надрами за ст. 240 ККУ. 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці