Повідомити про корупцію

Шановний відвідувачу!

 

Якщо Вам стали відомі факти порушення антикорупційного законодавства працівниками Державної екологічної інспекції у Вінницькій області, за наявності обґрунтованого переконання, що інформація є достовірною, Ви можете повідомити одним з нижче зазначених каналів комунікації

ü поштова адреса: вул. 600-річчя, 19, м. Вінниця, 21000                                                                         

(з позначкою Про корупцію);

 

ü e-mail: vindeisectorzk2023@gmail.com;

 

ü зателефонувавши за номером: +38(097) 565 55 56.

Повідомлення підлягає розгляду, якщо наведена у ньому інформація містить фактичні дані, що вказують на можливе вчинення корупційного або пов’язаного з корупцією правопорушення, інших порушень Закону України “Про запобігання корупції”, конкретною посадовою особою Державної екологічної інспекції у Вінницькій області.

Якщо під час попереднього розгляду повідомлення встановлено, що воно не відповідає вимогам Закону України “Про запобігання корупції”, його подальший розгляд здійснюється у порядку, визначеному для розгляду звернень громадян.

Повідомлення також може бути здійснено без зазначення авторства (анонімно). Анонімне повідомлення про порушення вимог антикорупційного законодавства підлягатиме розгляду, якщо зазначена в ньому інформація стосується конкретної посадової особи Державної екологічної інспекції у Вінницькій області та містить фактичні дані, підкріплені доказами, які можуть бути перевірені.

Повідомлення завідомо неправдивих відомостей тягне за собою відповідальність, передбачену чинним законодавством.

Зразок форми повідомлення про корупцію: див. тут

Права та гарантії захисту викривачів

База знань (Викривачі корупції) 


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці