Виявлено незаконний вилов риби забороненими знаряддями!

🕵️‍♀️Працівниками відділу державного екологічного нагляду (контролю) тваринного світу та біоресурсів в період з 24.10.2023 по 26.10.2023 року було здійснено рейдову перевірку щодо дотримання вимог природоохоронного законодавства.

⚠️🐟Так, 24.10.2023 року на водному об'єкті у с.Вишківці Тульчинського району Вінницької області Брацлавської ОТГ спеціалістами Інспекції було виявлено порушника природоохоронного законодавства, який здійснював незаконний вилов водних живих біоресурсів виду карась забороненим сіткоснастевим знаряддям лову «хваткою». Сума збитків, завданих державі в результаті даного правопорушення, становить 12 тис. 648 грн.

⚠️🐟Окрім того, 25.10.2023 року на р.Південний Буг в районі с.Грабовець Тульчинського району Вінницької області Брацлавської ОТГ спеціалістами Інспекції виявлено ще одного порушника природоохоронного законодавства, який здійснював незаконний вилов водних живих біоресурсів виду карась забороненим сіткоснастевим знаряддями лову «сіткою». На місце події було одразу викликано працівників поліції Тульчинського РВП ГУНП у Вінницькій області. Сума збитків, завданих державі в результаті незаконного вилову живих біоресурсів, становить 59 тис. 636 грн.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці