Виявлено ймовірне місце незаконного видобування надр на території Джуринської сільської ради

Спеціалістами Інспекції при проведенні рейдової перевірки по виявленню ймовірних місць незаконного видобування надр на території Джуринської сільської ради біля с. Вербівка виявлено малотонажний вантажний автомобіль ІFA, завантажений корисною копалиною за зовнішніми ознаками схожої на вапняк. Автомобіль рухався із штольні в напрямку розміщеного біля побудованої естакади вантажного автомобіля КамАЗ. Водій, який був за кермом автомобіля ІFA, відмовився надавати будь-які пояснення та зник в напрямку штольні.


Для з’ясування обставин та встановлення особи водія вантажного автомобіля по лінії 102 була викликана слідча оперативна група Жмеринського районного відділу поліції. Після прибуття правоохоронних органів на місце події, спільно з спеціалістами Інспекції, було обстежено частину штольні та виявлено ймовірне місце незаконного видобутку корисної копалини, а також особисті речі правопорушників.


За інформацією правоохоронних органів по даному факту розпочато досудове розслідування в кримінальному провадженні за ст. 240 ККУ. 


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці