Здійснено рейдові заходи щодо протидії фактам спалювання залишків рослинності та відходів на території Лука – Мелешківської територіальної громади

23 березня 2023 року інспекторами Державної екологічної інспекції у Вінницькій області у складі робочої групи із представників Вінницького районного управління ГУ ДСНС у Вінницькій області, Лука – Мелешківської територіальної громади  та дільничного офіцера поліції  Вінницького РВП ВВП ГУ НП у Вінницькій області, здійснено рейдові заходи щодо протидії фактам спалювання залишків рослинності та відходів на території Лука – Мелешківської територіальної громади.

На жаль, ні війна, ні суттєві розміри штрафів не зупиняють громадян від ганебної практики – спалювати залишки рослинності та відходи під час організації благоустрою, впорядкування власних будинковолодінь і присадибних земельних ділянок, завдаючи суттєвої шкоди довкіллю, здоров’ю людей та наражаючи близьких на небезпеку.

В ході здійснених заходів відносно порушників загалом складено 5 протоколів про адміністративні правопорушення, винних осіб буде притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафів за ст. 77-1 та 82 КУпАП.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці