Начальник Інспекції прийняв участь у засіданні постійної комісії з питань агропромислового розвитку та земельних відносин Вінницької обласної Ради

✅ 10 листопада начальник Інспекції Юрій Дубовий прийняв участь у засіданні постійної комісії з питань агропромислового розвитку та земельних відносин Вінницької обласної Ради. Засідання провів голова комісії Віталій Бень. У засіданні взяли участь заступник голови обласної Ради Анатолій Ткач, заступник начальника обласної військової адміністрації Сергій Здітовецький, заступниці керуючого справами виконавчого апарата обласної Ради Тетяна Яременко та Алла Олійник, заступник начальника Управління спільної комунальної власності Іван Бойко.

На засіданні депутати погодили проєкт рішення «Про звіт начальника обласної військової адміністрації Борзова С.С. про здійснення обласною військовою адміністрацією делегованих обласною Радою повноважень за ІІ півріччя 2021 року та І півріччя 2022 року» та рекомендували голові обласної Ради внести його на розгляд сесії.

Члени постійної комісії заслухали інформацію про стан фінансування обласних програм за ІІІ квартал 2022 року.

Також депутати заслухали та взяли до відома інформацію Державної екологічної інспекції у Вінницькій області щодо невідшкодованих збитків за порушення вимог природоохоронного законодавства пред’явлених порушникам протягом 2020-2022 років.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці