До уваги ! Обстеження малих річок міста Вінниці

🕵️‍♀️ Щорічно, на виконання рішень виконавчого комітету Вінницької міської ради та розпоряджень Вінницького міського голови, КП «Муніципальна варта» організовує заходи щодо обстеження водних об’єктів на території Вінницької міської територіальної громади. Метою даних заходів є покращення санітарного стану водних об’єктів та недопущення влаштування звалищ сміття, гноєсховищ, накопичувачів рідких і твердих відходів. Вказане обстеження водних об’єктів здійснюється за участі представників Державної екологічної інспекції у Вінницькій.

Не зважаючи на обставини, пов’язані з воєнною агресією, спеціалісти відділу державного екологічного нагляду (контролю) водних ресурсів Інспекції спільно з представниками КП «Муніципальна варта» й цього року проводять обстеження малих річок та струмків на території громади. В ході чергового заходу, проведеного 17 серпня 2022 року, обстежено частину русла р. Тяжилівка.

Враховуючи сьогодення, Інспекція наголошує громадянам та суб’єктам господарювання, що крім дисциплінарної, адміністративної, цивільної і кримінальної відповідальності за порушень вимог природоохоронного законодавства, є ще й моральна відповідальність за те, що ми залишаємо після себе!

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці