Інспекторами зафіксовано незаконну рубку дерев на території Ободівської територіальної громади

Незважаючи на ситуацію, яка склалася у межах нашої країни у зв'язку із вторгненням російської федерації, Державна екологічна інспекція у Вінницькій області знаходить можливість для здійснення заходів контролю у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів.

Інспекторами відділу державного екологічного нагляду (контролю) природно-заповідного фонду, лісів та рослинного світу, під час здійснення зазначених заходів, в межах полезахисної лісової смуги на території Ободівської територіальної громади Гайсинського району Вінницької області, було затримано двох громадян, які здійснювали незаконну рубку дерев.

Горе - лісоруби до їх затримання встигли знищити лише два дерева породи дуб. Після чого були затримані, а їхні знаряддя «добування» (бензопили) були вилучені спеціалістами Інспекції для подальшого їх зберігання у приміщенні Державної екологічної інспекції у Вінницькій області.

На вказаних громадян було складено протоколи про адміністративні правопорушення та накладено адміністративні стягнення у вигляді штрафу.

Розмір шкоди заподіяної незаконною рубкою дерев складає 8 961грн.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці