Інспекція долучилась до відзначення Дня довкілля

Навіть під час військового стану ми не повинні забувати та дбати про наше довкілля. Щороку, починаючи з 1999 року, в третю суботу квітня традиційно відзначається Всеукраїнський День довкілля, національне екологічне свято, як кульмінація весняних робіт із благоустрою та озеленення територій. Зокрема прибираються та впорядковуються алеї, парки, клумби, висаджуються нові дерева та квіти, прибирається сміття та озеленяються території. Головною метою Дня довкілля є привернення уваги до стану навколишнього середовища з метою збереження всього живого на землі.

Працівниками Державної екологічної інспекції у Вінницькій області також були проведені заходи приурочені Дню довкілля. Так, інспекторами та працівниками інспекції прибирався лісовий масив біля с. Хижинці, прибиралось побутове сміття у межах території зоологічної пам'ятки природи загальнодержавного значення "Рибчинецька дубина", а також не забули і про облаштування території біля Інспекції.

Шановні громадяни, давайте разом дбати про наше навколишнє середовище, надалі не забуватимемо про його охорону та збереження природних скарбів і кожного дня робити хоча б один крок для покращення стану довкілля.




















ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці