Повідомлення про корупційне правопорушення

Державна екологічна інспекція у Вінницькій області інформує: якщо Вам стали відомі факти порушення антикорупційного законодавства працівниками Державної екологічної інспекції у Вінницькій області, за наявності обґрунтованого переконання, що інформація є достовірною Ви можете звернутися до головного спеціаліста  з питань запобігання та виявлення корупції.

Крім того, інформація про порушення антикорупційного законодавства може надаватися анонімно

Анонімне повідомлення про порушення вимог антикорупційного законодавства підлягатиме розгляду, якщо зазначена в ньому інформація стосується конкретної особи, містить фактичні дані, які можуть бути перевірені. Водночас, відсутність контактних даних унеможливлює отримання додаткової інформації від автора повідомлення, необхідність в якій може виникнути в ході розгляду повідомлення.

        Анонімне повідомлення не може розглядатись як звернення громадян відповідно до Закону України «Про звернення громадян», а тому його надання не обумовлює обов’язкової підготовки відповіді заявнику.

Повідомлення завідомо неправдивих відомостей тягне за собою відповідальність, передбачену чинним законодавством.

        

Контактна особа:

Головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції

Руцький Владислав Робертович

Телефон: 0 (97) 018 37 72 ; (0432) 56-06-47

Електронна скринька: vin@dei.gov.ua

Адреса для листування: 21100, м. Вінниця, 600-річчя. 19,

 

Електронне посилання для повідомлення про повідомлення про можливі факти корупційних, або пов`язаних з корупцією правопорушень, інших порушень Закону України «Про запобігання корупції» https://dei.gov.ua/corrupt_create

 

Графік роботи:

Пн-Чт: 8.00 - 17.00

Пт.: 8-00 - 15.45

обідня перерва – з 12.00 до 12.45

Вихідні: субота, неділя та святкові дні.

 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці