Інспекція інформує

❗❗❗Протягом останніх років збільшилась кількість виявлених Державною екологічною інспекцією у Вінницькій області фактів незаконного видобування корисних копалин.

Окрім матеріальних збитків, завданих державі, незаконний видобуток корисних копалин призводить до негативних змін рельєфу місцевості та ґрунтового покриву на відновлення яких знадобляться десятки років.

Останніми змінами до ст.240 ККУ посилено відповідальність за дане правопорушення, що може позитивно вплинути на ситуацію.

🕵У зв’язку з вищезазначеним Державна екологічна інспекція у Вінницькій області звертається до усіх небайдужих громадян: якщо вам стало відомо про факти незаконного, на вашу думку, видобутку корисних копалин, або ви володієте інформацією про місця розташування несанкціонованих кар’єрів в яких періодично відбувається незаконний видобуток, надавайте таку інформацію по тел. (0432) 56-06-47 або на ел.пошту vin@dei.gov.ua

Ваша інформація стане вагомою допомогою у проведенні заходів контролю, виявленні правопорушень та притягненні винних осіб до передбаченої чинним законодавством відповідальності.

‼Спільними зусиллями ми зможемо зберегти довкілля, адже наше майбутнє залежить насамперед від нас.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці