Стейкхолдери висловили свої пропозиції щодо виробничої практики студентів


29 вересня 2021 року начальник Державної екологічної інспекції у Вінницькій області Юрій ДУБОВИЙ прийняв участь у зустрічі із діючими стейкхолдерами факультету обліку та аудиту Вінницького національного аграрного університету.





У нараді взяли участь професорський склад університету, представники органів державної влади та представники передових компаній Вінницької області.

Основною ідеєю зустрічі стало обговоренню виробничого стажування студентів та впровадження нових методик в освітній процес університету, а також повноцінної дуальної освіти.

Партнери університету висловлювали свої побажання не лише щодо організації практичної підготовки студентів, а також ПРО можливість розповісти про новітні технології своїх компаній та установ, внутрішні процеси та інші тонкощі роботи.






Державна екологічна інспекція у Вінницькій області веде тісну співпрацю з Вінницьким національним аграрним університетом, студенти університету постійно проходять виробничу практику та стажування на базі Інспекції, здобуваючи нові знання та навички.

Крім того, 14 працівників Інспекції є випускниками вищезазначеного ВУЗу, 4 з яких обіймають керівні посади.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці