Знищено майже 3 000 літрів неякісного пального !

❗❗❗ Під час  досліджень характеристик продукції (бензину автомобільного А-95-Євро5-Е5), відібраного спеціалістами сектору державного ринкового нагляду Державної екологічної інспекції у Вінницькій області  на початку серпня 2021 року на одній із АЗС у селі Городківка, Тульчинського району Вінницької області, було виявлено не відповідність вимогам «Технічного регламенту щодо вимог до автомобільних бензинів, дизельного, суднових та котельних палив» затвердженого Постановою КМУ від 01.08.2013 року №927 по п’яти показникам, а саме: детонаційна стійкість, вміст сірки, об’ємна частка бензолу, масова частка кисню, об’ємна частка кисневмісних сполук.

Внаслідок чого Інспекцією було винесено Рішення про обмеження надання продукції на ринку та в подальшому про заборону надання продукції на ринку і вжиття заходів щодо вилучення її з обігу з подальшим знищенням.

На виконання рішення Інспекції неякісне пальне в кількості  2915,00 л. суб’єктом господарювання було передано до ліцензованої організації, що займається збиранням, обробкою та утилізацією небезпечних відходів для подальшого її знищення.

Станом на сьогодні субєктом господарювання надано до Інспекції акти виконаних робіт щодо знищення неякісного пального в повному обсязі.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці