Відбулась спільна робоча зустріч з питань взаємодії з правоохоронними органами

Сьогодні, в приміщенні  Державної екологічної інспекції у Вінницькій області, відбулась спільна робоча зустріч з питань взаємодії з правоохоронними органами.

Участь у зустрічі взяли заступник начальника слідчого управління ГУНП у Вінницькій області Тетяна Гоца та начальник відділу дізнання ГУНП у Вінницькій області Олександр КРАВЧЕНКО.

 На зустрічі обговорювалися питання налагодження робочих зв'язків між Інспекцією та правоохоронними органами на обласному рівні, форми та методи обміну інформацією щодо протидії порушенням природоохоронного законодавства, перелік найгостріших питань, що потребують узгоджених дій.

           

             Крім того, значну увагу було присвячено антикорупційному законодавству, були всисвітлені основні вимоги Закону України "Про запобігання корупції" та детально роз'ясненно працівникам Інспекції  ключові питання щодо відповідальності за порушення норм антикорупційного законодавствка, а також особливості вимог декларування. 

За результатами зустрічі сторони домовилися щодо продовження співпраці та спільних дій, спрямованих на підвищення рівня екологічної безпеки області.



ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці