Виявлено незаконну рубку дерев на території Стрижавської ОТГ !

05 липня 2021 року інспекторами відділу державного екологічного нагляду (контролю) природно-заповідного фонду, лісів та рослинного світу, під час здійснення спільних із співробітниками Управління СБУ у Вінницькій області рейдових заходів на предмет дотримання вимог природоохоронного законодавства, виявлено невідомих громадян, які здійснювали незаконну рубку дерев у полезахисній лісовій смузі на території Стрижавської ОТГ Вінницького району Вінницької області.

Під час затримання зловмисникам вдалось втекти однак вони залишили на місці скоєння порушення свій автомобіль марки Мерседес, який був завантажений незаконно зрубаною деревиною. Горе лісоруби встигли зрубати п’ять дерев різних порід та діаметрів, чим завдали шкоди на суму              35 888  гривень.

На місце було викликано групу оперативного чергування ГУНП у Вінницькій області для складання протоколу огляду місця події та внесення відомостей до ЄРДР. Крім того, правоохоронцями скеровано залишений на місці скоєння  порушення автомобіль до штрафмайданчику Вінницького РВП ГУНП у Вінницькій області. 


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці