Залучення випускників ВУЗів до роботи на державній службі !


Сьогодні питання залучення молоді на державну службу набуло значної актуальності. Адже без оновлення її кадрового потенціалу неможливе подальше зростання та розвиток інституту державної служби.

Так, 29 червня та 01 липня 2021 року Михайло Сторож, завідувач сектору управління персоналом Державної екологічної інспекції у Вінницькій області, здійснив робочі візити до Вінницького національного технічного університету та  Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського.





Михайло Сторож поспілкувалася з директором Інституту екологічної безпеки та моніторингу довкілля, доктором технічних наук, професором Василем Петруком та деканом природничо-географічного факультету, кандидатом географічних наук, доцентом Леонідом Стефанковим, а також з іншими працівниками університетів.

Під час робочих зустрічей особливу увагу приділено на майбутньому стажуванню студентів в Інспекції,  добір персоналу в державний орган а також висловлено взаємну зацікавленість у подальшій співпраці.





   

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці