Екоакція "Шевченко єднає Україну"!

🌳19 квітня працівники Державної екологічної інспекції у Вінницькій області на чолі з начальником Юрієм Дубовим доєдналися до другого етапу екоакції "Шевченко єднає Україну".

✅Спільно з директором КНП «Вінницький обласний клінічний високоспеціалізований ендокринологічний центр Вінницької обласної Ради» Пилипом Прудиусом, завідувачем кафедри екології та природничо-математичних дисциплін КЗВО "Вінницька академія безперервної освіти" Олександром Мудраком, Громадською Організацією «Вінницька Обласна Асоціація Фармацевтів «Cum Deo», Громадською радою при Вінницькій ОВА та головним спеціалістом сектору державного екологічного нагляду (контролю) ПЗФ, лісів та рослинного світу ДЕІ у Луганській області Лідією Крестьяновою проведено посадку дубів Шевченка в кількості 50 саджанців в парку-пам'ятці садово-паркового мистецтва місцевого значення П'ятничанський парк, розташованого на території КНП «Вінницький обласний клінічний високоспеціалізований ендокринологічний центр Вінницької обласної Ради».

☝️Нагадаємо, що минулого року у рамках зазначеної акції Інспекцією висаджено 25 саджанців дубів Шевченка в парку-пам'ятці садово-паркового мистецтва місцевого значення «Жван», розташованого на території комунального закладу "Мурованокуриловецький спортивний ліцей" Вінницької обласної Ради.

🌏Посадити дерево – це не тільки подарунок планеті, а й кисень для людей. У посадці дерев є щось глибоко символічне. Тому саме посадка дерев є початком розвитку та підтримкою нового життя, це ще один крок для створення чистого середовища для майбутніх поколінь.

Детальніше про акцію➡️ https://mepr.gov.ua/pidtrymaj-eko-aktsiyu-derzhekoinspektsiyi-shevchenko-yednaye-ukrayinu-vysadzhennya-dubiv-u-natsionalnyh-parkah-ta-zapovidnykah/

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці