Начальник Інспекції прийняв участь у заходах до відкриття навчально-практичних лабораторій

8 березня начальник Інспекції Юрій Дубовий прийняв участь у заходах  до відкриття в Навчально-науковому інституті агротехнологій та природокористування Вінницького національного аграрного університету двох навчально-практичних лабораторій: 

- агрохімії та ґрунтознавства;

- овочівництва та садівництва. 

Нагадаємо, Юрій Дубовий є постійним членом ради стейкхолдерів спеціальності 101 «Екологія», а також партнером  факультету екології, лісівництва та садово-паркового господарства Вінницького національного аграрного університету. 

Також відбулося засідання ради стейкхолдерів Навчально-наукового інституту агротехнологій та природокористування. На зазначеному заході начальник Інспекції прийняв активну участь в обговоренні вдосконалення освітньої програми для майбутніх екологів.

Здобувачі вищої освіти за спеціальністю 101 «Екологія» постійно проходять виробничу практику на базі Державної екологічної інспекції у Вінницькій області, отримуючи практичні знання для підготовки дипломних робіт.  Фахівці Інспекції охоче проводять гостьові лекції та екскурсії  для студентів-екологів. Адже організація якісного навчання молодого покоління - це вагома інвестиція в майбутнє!


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці