Колишніх екологів не буває !

Колектив Державної екологічної інспекції у Вінницькій області привітало з виходом на заслужений відпочинок Петра ПОЛІЩУКА – заступника начальника відділу державного екологічного нагляду (контролю) поводження з відходами та небезпечними хімічними речовинами та Ірину ШЕЛЕСТОВСЬКУ – головного спеціаліста відділу інструментально-лабораторного контролю.

Петро Поліщук та Ірина Шелестовська віддали не одне десятиліття екологічній справі, адже з 1989 року розпочали роботу у галузі охорони природи у Вінницькому обласному комітеті по охороні природи. У кожного з них по 35 років стажу державної служби в екології, але вони й досі залишаються молодими духом із позитивним життєвим запалом.

Дякуємо за Вашу сумлінну працю, за особистий внесок у забезпечення реалізації державної політики із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища та захоплюємося Вашим професіоналізмом. Працювати з Вами було чудовим досвідом, Ви були і залишаєтеся прикладом та натхненням для молодого колективу Інспекції.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці