Складено 25 протоколів в частині поводження з твердими побутовими відходами

 

Інспекторатами відділу державного екологічного нагляду (контролю) поводження з відходами та небезпечними хімічними речовинами Інспекції, згідно із Розпорядженням Вінницької обласної державної адміністрації від 04.03.2021р. № 187 «Про організацію щорічної  акції з благоустрою та санітарної очистки території населених пунктів області»,  здійснюються рейдові перевірки щодо виявлення фактів спалювання залишків сухої рослинності та стихійних місць розміщення побутових відходів  на території Вінницької області.

Проінспектовано Погребищенську та Жмеринську ОТГ. За результатами виявлено факти порушень в частині поводження з твердими побутовими відходами (спалювання та розміщення у несанкціонованих місцях), як органами місцевого самоврядування, посадовими особами, так і громадянами. Інспекторами відділу складено 25 протоколів про адміністративні правопорушення на загальну суму 6 749 грн.

Державна екологічна інспекція у Вінницькій області і надалі проводитиме рейдові перевірки дотримання вимог природоохоронного законодавства в частині поводження з відходами.

     

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці