Кампанія декларування — 2021, як захід запобігання корупції !


22 та 23 лютого 2021 року головним спеціалістом з питань запобігання та виявлення корупції Владиславом Руцьким проведено лекційне заняття для співробітників Державної екологічної інспекції у Вінницькій області на тему «Правильність заповнення е-декларацій».

На лекції було розглянуто окремі положення Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю.




Крім того, акцентовано увагу на перших кроках суб’єкта декларування щодо заповнення декларації, на ключових оновленнях Реєстру декларацій, наголошено про  найбільш розповсюджених типових помилках, які допускають суб’єкти декларування.






Також, значну увагу зосереджено на ознайомленні працівників з оновленими роз’ясненнями НАЗК щодо застосування антикорупційного законодавства.

На завершення лекції були  надані відповіді на запитання слухачів. 

 



Інспекція нагадує, якщо у Вас є достовірна інформація про порушення вимог Закону України «Про запобігання корупції» посадовими особами Державної екологічної інспекції у Вінницькій області, Ви можете повідомити інформацію цілодобово через спеціальну телефонну лінію, офіційний веб-сайт, захищену та загальну електронну пошту Державної екологічної інспекції у Вінницькій області, іншими засобами поштового зв’язку:

 

тел. – (097) 018 37 72

 

 https://www.vin.dei.gov.ua/posts/5

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці