Відбулося засіданні Робочої групи з розробки Регіонального плану управління відходами для Вінницької області

16 жовтня начальником відділу державного екологічного нагляду (контролю) поводження з відходами та небезпечними хімічними речовинами Юлію Замушинською прийнято участь в засіданні Робочої групи з розробки Регіонального плану управління відходами для Вінницької області.

Робочою групою було розглянуто два розділи проекту Регіонального проекту, розроблених експертами проекту DESPRO: «Визначення технологічного забезпечення систем управління муніципальними відходами, а також визначення кластерів управління ТПВ» та «Визначення сценаріїв управління небезпечними відходами Вінницької області».
Юлію Замушинською було піднято питання щодо поводження з відпрацьованими мастилами суб’єктами господарювання Вінницької області.
За результатами засідання Робочої групи з розробки Регіонального плану управління відходами для Вінницької області прийнято рішення щодо доопрацювання із залученням представників територіальних громад. Крім того, прийнято рішення щодо доопрацювання деяких аспектів, в тому числі розділу щодо поводження з відпрацьованими мастилами, шляхом отримання додаткової інформації.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці