Начальник Інспекції брав участь у публічні консультації щодо створення умов для сортування твердих побутових відходів у Дашівській ОТГ

 Начальник Державної екологічної інспекції у Вінницькій області Юрій Дубовий брав участь у публічній консультації «Як навчити сортувати відходи мешканців Дашівської ОТГ», яка відбулася в залі засідань Дашівської селищної ради.

На зустрічі також були присутні представники місцевої ради, комунального підприємства, освітяни, старости та небайдужі мешканці, які обговорили, у який спосіб навчити мешканців Дашівської ОТГ сортувати відходи. Адже засмічення території громади призводить до погіршення екологічного стану та втрати інвестиційної привабливості Дашівської ОТГ.

Під час обговорення дійшли спільної думки, що варто підготувати матеріали для роз’яснювальної роботи з мешканцями, а депутати підготують інформаційну довідку, з якою вони проведуть громадське слухання щодо встановлення баків та на сесії запропонують профінансувати закупку малих баків для сортування у навчальних закладах.  




ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці