Проведено планові перевірки комунальних підприємств Шаргородське КП «Комунсервіс» та КП «Іллінціводоканал» Іллінецької міської ради

Відділом державного екологічного нагляду (контролю) водних ресурсів спільно з відділом інструментально-лабораторного контролю проведено планові перевірки комунальних підприємств Шаргородське КП «Комунсервіс» та КП «Іллінціводоканал» Іллінецької міської ради.

           У ході перевірок спеціалісти обстежили місця забору води  та їх зони санітарної охорони.  Особлива  увага зверталась до місць скиду господарсько-побутових стоків.

 Крім того, відділом інструментально-лабораторного контролю був здійснений відбір проб зворотних вод в місцях їх скиду та проведений лабораторний аналіз кількісного та якісного складу стічних вод.

За результатами перевірок встановлено, що підприємства здійснювали скид стічних вод у водний об’єкт з перевищенням концентрації забруднюючих речовин та ліміту.

За вказані правопорушення відповідальних осіб підприємств притягнуто до адміністративної відповідальності та видано припис щодо  усунення виявлених порушень.




ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці