У Вінницькому національному аграрному університеті відбувся державний комплексний іспит з спеціальності "Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування"

28 травня у Вінницькому національному аграрному університеті відбувся державний комплексний іспит, який здавали студенти 5-го курсу заочної форми навчання. Начальник Державної екологічної інспекції у Вінницькій області Дубовий Юрій Володимирович був призначений головою Державної екзаменаційної комісії з присвоєння кваліфікації бакалавра з спеціальності "Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування".

Юрій Володимирович звернувся до студентів з вітальним словом, акцентував увагу на важливості їх майбутньої професії та побажав успішного складання іспиту. 25 студентів-екологів успішно склали бакалаврський іспит, який проходив у формі комп'ютерного тестування та найближчим часом отримають дипломи бакалавра з екології та поповнять число фахівців з охорони навколишнього середовища.




ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці