З Всесвітнім днем охорони навколишнього середовища ❗️

Шановні колеги, науковці, екологи підприємств, громадські екологічні організації, студенти-екологи, а також кожний, хто прикладає зусилля для збереження довкілля !

Колектив Державної екологічної інспекції у Вінницькій області щиро вітає із Всесвітнім днем охорони навколишнього середовища!

Цей день вважається однією з найважливіших подій екологічного календаря і щорічно святкується в більш ніж 100 країнах світу. Свято покликане ще раз привернути увагу суспільства до охорони навколишнього природного середовища та відзначити заслуги і величезний внесок людей, які стоять на варті охорони довкілля.

Нехай цей день для Вас, як і інші дні, буде наповнений гідним визнання професійного внеску в загальнодержавну справу, а професійний успіх, творча наснага та оптимізм крокують поряд із Вами з року в рік, невичерпна життєва енергія сприяє здійсненню всіх планів та задумів — як професійних, так і особистих.

Зичимо усім захисникам довкілля міцного здоров'я, злагоди, натхнення і нових досягнень та звершень у виконанні спільної і великої мети!

І пам’ятаємо, що чистота навколишнього середовища – це відповідальність кожного з нас.

За дорученням колективу Інспекції, Юрій Дубовий !

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці