За чисте довкілля ❗️❗️❗️


Щороку в третю суботу квітня в Україні відзначається День довкілля. Головним завданням відзначення свята є привернення уваги громадян України до критичного стану довкілля в країні та виховання екологічного мислення.




У цей день за усталеною традицією в українських містах і селах, на територіях підприємств на волонтерських засадах проводяться екологічні акції з метою прибирання територій, берегів і акваторій найближчих водойм, ліквідації стихійних звалищ, створення парків, скверів і зелених куточків.




Сьогодні 17 квітня працівники Державної екологічної інспекції у Вінницькій області також не залишилися осторонь вищезазначеного свята та провели акцію з прибирання та благоустрою території парку «Дружби Народів» у місті Вінниця, а також території біля приміщення Інспекції. Крім того , в місті Могилів-Подільський працівники Інспекції спільно з працівниками Могилів-Подільською КС "Дністер" та Могилів-Подільською муніципальною вартою провели прибирання прибережної зони р.Дністер , а також інспекторами разом з працівниками Мурованокуриловецької селищної ради проведено прибирання прибудинкових територій біля адміністративних приміщень.

Інспекція у Вінницькій області вітає з Днем довкілля і закликає всіх друзів природи присвятити його свідомій турботі про зелене середовище, адже кожен небайдужий вчинок — це запорука майбутнього.






ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці