Інспекція прийняла участь у семінарі з питань взаємодії з органами прокуратури !!!

              05 квітня 2021 року в приміщенні Вінницької обласної прокуратури за участю прокурорів окружних прокуратур, Державної екологічної інспекції у Вінницькій області, Державного агентства рибного господарства у Вінницькій області, Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області відбувся семінар на тему «Особливості представництва інтересів в суді у сфері охорони навколишнього природнього середовища». Під час роботи семінару розглянуті питання щодо організації представництва прокуратурами інтересів держави в суді у сфері охорони навколишнього природнього середовища.

              В семінарі приймали участь перший заступник начальника Осадчук Ігор Степанович та головний спеціаліст-юристконсульт сектору правового забезпечення Мукомел Анатолій Петрович.

              Під час роботи семінару доведено присутнім інформацію щодо діяльності роботи Державної екологічної інспекції у Вінницькій області у сфері охорони навколишнього природнього середовища, надано пропозиції щодо активізації роботи по взаємодії прокуратури та Інспекції, погоджено взаємодію по претензійно-позовній роботі щодо представництва інтересів прокуратурою в суді у сфері охорони навколишнього природнього середовища. 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці