Виявлено перекриття русла річки Ровець !


На адресу Державної екологічної інспекції надійшов лист від Жмеринської РДА щодо розгляду листа директора СТОВ «Прогрес» про порушення вимог природоохоронного законодавства, в наслідок чого можливе підтоплення паводковими водами населених пунктів та прориву каскаду дамб річки Рів.

05 лютого 2021 року інспектором сектору державного екологічного нагляду (контролю) земельних ресурсів Інспекції в ході розгляду звернення з виїздом на місце встановлено, що жителем с. Гармаки за допомогою спецтехніки проведено роботи з нагортання земляного валу на гідроспоруду, розташовану у вершині водного об’єкту (ставка Гармацький), що спричинило перекриття русла річки Ровець, чим порушено режим обмеженої господарської діяльності. Дане правопорушення було вчинено на території Барської ОТГ за межами населеного пункту с. Гармаки.

За результатами виявленого порушення на громадянина складено протокол про адміністративне правопорушення за статтею 53 КУпАП та роз’яснено вимоги природоохоронного законодавства України.







  

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці