Інспекторами знову зафіксовано факти спалювання залишків рослинності


Нажаль, зростання штрафних санкцій не зупинило ганебну традицію, яка практикується у осінньо - весняний період серед жителів нашої країни. А саме спалювання післяжнивних решток та іншої сухої рослинності.

Так, відповідно до повідомлення  Вінницького районного сектору ГУ ДСНС України  у Вінницькій області зафіксовано факт спалювання пожнивних залишок гр. С. на земельній ділянці сільськогосподарського призначення, що розташована за межами населеного пункту на території Вороновицької об’єднаної територіальної громади.  По даному факту інспекторами Державної екологічної інспекції у Вінницькій області відносно гр. С. складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 77-1 КУпАП. На порушника очікує адміністративна відповідальність у вигляді штрафу в розмірі від 3060 грн. до 6120 грн.

Державна екологічна інспекція у Вінницькій області вкотре закликає жителів області  змінювати підходи до ведення господарства та дбайливо ставитися до довкілля, оскільки від цього залежить здоровя та добробут громадян.

 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці