Сезон полювання триває


 

  Інспекторами відділу державного екологічного нагляду (контролю) тваринного світу та біоресурсів  Державної екологічної інспекції у Вінницькій області  протягом вересня 2020 року  проведено 7 рейдових перевірок по виявленню та попередженню фактів браконьєрства.

 Так, в мисливських угіддях Жмеринського РО УТМР біля                             с. Сербинівці під час проведення полювання на пернату дичину громадянин не здійснив запис про здобуту дичину до щорічної картки обліку добутої дичини чим порушив вимоги п. 5 ст. 20 Закону України «Про мисливське господарство та полювання». На вищевказану особу складено протокол про адміністративне правопорушення за ч.1 ст.85 КУпАП.

Інспектори наголошують, що найчастішими зафіксованими порушеннями є полювання без відстрільної картки на право добування та без контрольної картки обліку добутої дичини, а також відсутність відповідних документів на собак мисливських порід.

Станом на 22 вересня 2020 року під час проведення даних перевірок було складено 8 протоколів про адміністративне правопорушення

   

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці