Виявлено факт незаконного користування надрами у Мурованокуриловецькому районі !!!

Спеціалістами сектору державного екологічного нагляду (контролю) надр  Державної екологічної інспекції у Вінницькій області під час здійснення заходів, спрямованих на виявлення та припинення фактів незаконного користування надрами 01.09.2020 року затримано два трактори навантажені піском (екскаватор та трактор з причепом), які виїжджали з несанкціонованого  кар’єру на околиці села Дегтярка Мурованокуриловецького району Вінницької області.

З метою припинення незаконних дій та для встановлення осіб, які причетні до вчинення даного правопорушення, була викликана слідчо-оперативна група Мурованокуриловецького відділення поліції Могилів-Подільського відділу ГУНП у Вінницькій області.

За результатами першочергових слідчих дій було встановлено обсяг незаконно видобутого піску будівельного та осіб, які причетні до даного правопорушення. На водія екскаватора складено адміністративний протокол за ст. 47 КУпАП для послідуючого притягнення до адміністративної відповідальності.

На даний час проводиться розрахунок шкоди, яка нанесена державі в наслідок самовільного користування надрами для пред’явлення претензії.



ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці