Виявлено незаконне використання надр на Немирівському родовищі

Сектором державного екологічного нагляду (контролю) земельних ресурсів Державної екологічної інспекції у Вінницькій області в ході позапланової перевірки встановлено, що представники одного із підприємств із використанням екскаватора здійснювали користування надрами для видобування цегельної сировини (суглинків) на Немирівському родовищі, без спеціального дозволу на користування ділянкою надр, яке розташоване на території Немирівської міської ради Вінницької області. Вказані дії є порушенням статті 19 Кодексу України «Про надра».



За вказане правопорушення водія екскаватора притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу за ст. 47 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

А також на керівника даного підприємства складено протокол про адміністративне правопорушення за частиною 1 статті 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення порядку провадження господарської діяльності) та направлено до Немирівського районного суду.



Станом на 23.09.2019 року протокол про адміністративне правопорушення щодо притягнення правопорушника до адміністративної відповідальності знаходиться на розгляді Немирівського районного суду

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці